cykelshoppen.dk
15. marts 2021

Cykelshoppen har enormt udvalg af alle slags cykler og alt tilbehør til cykling. Kvaliteten er i top, både på materiel og service, og priserne er rigtig gode.

I cykelshoppen.dk finder du et virkelig bredt og meget attraktivt udvalg af cykler og tilbehør til cykling. Cykler af alle slags, til herrer, damer og børn, mountainbikes, racercykler, elcykler og specialcykler. Det hele er her, og i hver eneste kategori er der masser at vælge imellem. Altid til konkurrencedygtige priser.

Samtidig rummer webshoppen et stort sortiment af al slags tilbehør til cykling. Både cykelhjelme, beklædning og reservedele finder du her. Webshoppen giver desuden gode råd og vejledning til at finde de rigtige modeller og størrelser. Sitet viser fra start den fine service, så du altid føler dig i gode hænder.

Cykelshoppen.dk – fokus på kvalitet

Cykelshoppen.dk fokuserer på kvalitet, og det kan ses på deres udvalg. Alle cykler, reservedele og alt tilbehør er af topkvalitet, udelukkende af anerkendte mærker. Derfor er det særlig rart, at du samtidig får gode priser og høj service. Oplevelsen som handlende her er i top, og de tilfredse kunder er rigtig mange.

Du vil se på sitet, uanset hvilke kategori du søger i, at udvalget er stort, at produkterne er førsteklasses, og at priserne er mere end rimelige. Allerede i hovedkategorien ‘Cykler’ er mange produkter nedsat, og det fremgår hurtigt, at en stor del af varerne i det hele taget sælges under den vejledende pris.

Det bedste er, at du har en masse valgmuligheder, så du kan ramme meget præcist i forhold til dine ønsker og behov. Du guides i hver kategori, hvor det fortælles, hvad du især skal være opmærksom på ved køb af en vare i netop denne afdeling. Når det gælder selve cyklen, er type og størrelse selvfølgelig vigtigst.

Hvordan finder du den rigtige størrelse til dig? Hvilke typer ekstraudstyr kan være gavnligt for netop dig og dine behov? I webshoppen er der vejledning, så du kan finde den rigtige størrelse cykel, og desuden den korrekte størrelse cykelhjelm. Samtidig sidder de klar i kundeservice, så du kan få yderligere hjælp.

Serviceniveauet er højt, og du kan på hverdage ringe op og få svar på dine spørgsmål, eller du kan sende e-mail. Samtidig er servicen udstrakt i forbindelse med køb, for eksempel så ekstraudstyr til cyklen monteres gratis af mekanikerne inden afsendelse til dig. Levering er meget hurtig, som regel på 1-2 hverdage.

Cykelshoppen.dk er eksperter i cykler, og de har gennem flere end ti år opnået stor erfaring i onlinesalg. De kender på mange måder deres kunders ønsker og behov. Desuden er de gode til at lytte og vil altid gerne give kunderne den bedste oplevelse. Kunderne skal være tilfredse på alle områder.

Hvad enten dine behov er beskedne, eller du har ønsker om noget mere specielt og krævende, vil du hos Cykelshoppen få den rigtige vejledning. Alene det kæmpemæssige udvalg i hver kategori vidner om den store ekspertise hos holdet bag webshoppen. Du vil med garanti finde det, du leder efter.

I kategorien Udstyr og Tilbehør finder du alt, du kan få brug for til din cykel. Vil du cykle med dit lille barn, er udvalget af barnestole omfattende. Forskellige modeller til montering enten foran eller bagpå, hvor flere af modellerne er testvindere, og priserne er virkelig rimelige. Dit barn kommer til at sidde godt og sikkert.

Inden for cykelcomputere er her også en hel del af vælge imellem. Du kan for eksempel vælge imellem flere kablede modeller og andre, der er trådløse. Er du til mere avanceret udstyr, findes her også cykelcomputere med GPS. Igen er det hele af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, hvor du ikke skal vente på det bliver Black Friday.

Cykelshoppen.dk giver prisgaranti i princippet på alle deres varer. De beder om, at du kontakter dem enten via telefon eller e-mail, hvis du har set en vare billigere et andet sted. Det er dog ikke sandsynligt, du finder bedre priser andre steder, for Cykelshoppen bestræber sig på altid at have de skarpeste priser.

En vigtig grund til, at cykelshoppen.dk kan have så gode priser på deres varer, er, at de er populære og har et stort salg. Derfor kan de købe stort ind, og der er et konstant flow i sortimentet. Der er et link til Tilbud på sitet, og her kan du finde særligt billige varer, for eksempel restpartier eller demovarer.

FAQ

Hvor hurtigt modtager jeg min ordre?

Ofte kan du have din bestilling allerede dagen efter køb, normalt 1-2 hverdage.

Leverer de over hele Danmark?

Ja, cykelshoppen.dk leverer overalt i Danmark.

Kan jeg få gratis fragt?

Ja. cykelshoppen.dk tilbyder gratis fragt ved køb for over 299 kr. Dog ikke til øer, der ikke er brofaste.

Hvad koster fragten?

Pris på fragt afhænger af dit køb – både vægt og volumen – samt om der skal leveres til en ø, hvortil der ikke er broforbindelse. Se derfor fragtpris i forbindelse med køb.

Skal jeg betale fragt for levering af en cykel?

Hvis du bor enten i Jylland eller på en brofast ø, er levering af cykler og alt andet, der koster over 299 kr. fritaget for fragtomkostninger. Bor du på en ø uden broforbindelse, bedes du kontakte cykelshoppen.dk inden køb for information om forsendelse.

Kan jeg returnere en vare?

Ja, naturligvis. Du har 14 dages fortrydelsesret, så senest 14 dage efter, du har modtaget varen, skal du give cykelshoppen.dk besked via e-mail om, at du fortryder dit køb. Derpå skal du returnere varen.

Skal jeg selv betale for returnering?

Ja, omkostning til returnering betaler du selv.

Kan alle varer returneres?

I princippet kan alle varer returneres. Der er dog den undtagelse, at cykelshoppen.dk nogle gange sælger varer, der på bestilling er designet af kunden selv. Her gælder returretten ikke

Giver cykelshoppen.dk prismatch?

Ja, cykkelshoppen.dk giver prismatch på alle varer. Dog er der visse begrænsninger i forhold til konkurrenters slagtilbud m.m. Henvend dig til cykelshoppen.dk, de er til at tale med, også om pris.

Kan jeg købe gavekort hos cykelshoppen.dk?

Ja, du kan købe gavekort på forskellige beløb, fra 60 kr. og op til 2.500 kr. Se på sitet.